Tolunay Kafkas, 'Bir hata yüzünden mağlup olduk'

Tolunay Kafkas, 'Bir hata yüzünden mağlup olduk'

SPOR Haberleri

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas: "Trabzonspor karşısında yaptığımız bir hata yenilmemize neden oldu"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takımının bir 1-0 mağlubiyetiyle sona eren Trabzonspor maçına ilişkin, "Trabzonspor karşısında yaptığımız bir hata yenilmemize neden oldu" dedi. Kafkas yaptığı açıklamada, Trabzonspor gibi zor bir deplesmandan puan almak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Oyunun büyük kısmında rakiplerine geniş alan bırakmadıklarını belirten Kafkas, "Trabzonspor karşısında yaptığımız bir hata yenilmemize neden oldu. Bu maç geride kaldı. Ligde çok kötü bir durumda değiliz. 'Her maçı kazanacağız' diye bir durum olamaz. Bundan sonraki maçlara bakacağız. İyi hazırlanıp hedeflerimiz doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz. Hedeflerimize ulaşacak güce ve kaliteye sahibiz" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...