Avrupa Basketbol Şampiyonası - Letonya 56-60 Belçika

Avrupa Basketbol Şampiyonası - Letonya 56-60 Belçika

SPOR Haberleri

2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası ikinci tur E Grubu'nda Belçika, güçlü rakibi Letonya'yı 60-56 yenerek sürpriz bir sonuca imza attı.

2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası ikinci tur E Grubu'nda Belçika, güçlü rakibi Letonya'yı 60-56 yenerek sürpriz bir sonuca imza attı! 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası ikinci tur E Grubu'nda Belçika, Letonya'yı 60-56 yendi. Slovenya'nın başkenti Ljubljana'daki Stozice Arena'da oynanan karşılaşmanın en skorer oyuncusu, 14 sayı atan Belçikalı Sacha Massot oldu. Letonya adına 10 sayı kaydeden Rolands Freimenis ise takımının en skorer oyuncusu olmayı başardı. E Grubu'nda mücadele eden Sırbistan, Litvanya ve Fransa çeyrek finale yükselmeyi başardı. Sırbistan ile Fransa'nın bu akşam oynayacağı karşılaşmanın ardından E Grubu'nun birinci sırasında yer alacak takım belli olacak. F Grubu'nda mücadele eden ev sahibi takım Slovenya ile Hırvatistan çeyrek finale yükselirken, bu grupta yarın oynanacak son karşılaşmaların ardından, çeyrek finale yükselecek diğer iki takım belli olacak.
LETONYA: 56 - BELÇİKA: 60
Salon: Stozice Arena
Hakemler: Christos Christodoulou (Yunanistan), Damir Javor (Slovenya), Apostolos Kalpakas (İsveç)
Letonya: Martins Meiers 6, Mareks Mejeris 7, Rolands Freimanis 10, Janis Blums 4, Janis Berzins, Dairis Bertans 5, Rihards Kuksiks 9, Armands Skele 4, Kristaps Janicenoks 4, Janis Strelnieks 7, Kaspars Berzins, Andrejs Selakovs
Belçika: Roel Moors 4, Sam Van Rossom 4, Christophe Beghin, Axel Hervelle 10, Jean-Marc Mwema, Jonathan Tabu 8, Quentin Serron, Guy Muya 2, Wen Mukubu 13, Maxime de Zeeuw 5, Sacha Massot 14, Yannick Driesen1. Periyot: 15-14
Devre: 32-32
3. Periyot: 42-46

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...