Elazığspor - Torku Konyaspor muhtemel 11'ler

Elazığspor - Torku Konyaspor muhtemel 11'ler

SPOR Haberleri

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Elazığspor'a konuk oluyor.

Elazığ Atatürk Stadyumu'nda bugün saat 20.30'da başlayacak zorlu mücadeleyi Ankara bölgesinden Mustafa İlker Coşkun yönetecek. nbsp;Spor Toto Süper Lig'de sezona Fenerbahçe galibiyetiyle başlayan, ancak ikinci ve üçüncü hafta maçlarında Sivasspor ve Kasımpaşa'ya mağlup olarak taraftarını hayal kırıklığına uğratan Torku Konyaspor, bu hafta deplasmanda Elazığspor'a konuk oluyor. Transfer sezonunun son gününde flaş transferlere imza atan Yeşil Beyazlılar, Elazığ maçından mutlak galibiyetle ayrılıp kötü gidişe son vermek istiyor. Elazığspor-Torku Konyaspor maçı Elazığ Atatürk Stadyumu'nda bugün saat 20.30'da başlayacak ve zorlu mücadeleyi Ankara bölgesinden Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Elazığspor Teknik Direktörü Sollied, yarın oynanacak Konya maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı. nbsp;Kadroda değişiklik yapmayı düşünmediğini ifade eden Sollied, "Yeni transferlerimiz var. İstediğimiz konumda değiller. Yeni transferlerimizi eksiklerine rağmen oynatırsak sakatlık durumunu göz önünde bulundurmamız lazım. Son idmandan sonra futbolcularımızın durumuna bakacağız. Ona göre seçimimizi değiştirebiliriz. İşimizi ciddiye alacağız. 3 puandan başka düşüncemiz yok" ifadelerini kullandı. nbsp;Milli maç arasından önce Kayserispor deplasmanında inanılmaz iyi bir 45 dakika çıkartan ve güçli rakibini 3-1 mağlup etmeyi başaran Elazığspor, bu kez Konyaspor'u ağırlayacak. Ligin ilk maçında Fenerbahçe karşısında lig tarihinin en önemli geri dönüşlerinden biri gerçekleştiren Konyaspor, o maçın ardından puan alamadı ve gelecek için çok da iyi sinyaller vermedi. Özellikle sahalarında oynadıkları Kasımpaşa maçında galibiyeti koruyamayan Konyaspor haftayı puansız kapattı. Uğur Tütüneker hafta içerisinde yaptığı açıklamalarda takımın performansından genel olarak memnun olduğunu fakat iyi oyunlarını sonuca yanasıtamadıklarını belirtti.Torku Konyaspor, Eazığspor ile bugüne kadar 2'si Spor Toto Süper Lig, 2'si PTT 1.Lig'de olmak üzere 4 kez karşı karşıya geldi. Yeşil Beyazlılar rakibiyle Spor Toto Süper Lig'de 2003-2004 sezonunda oynadığı ilk maçta 0-0 berabere kalırken, rakibini Konya'da 2-0 mağlup etmişti. 2011-2012 sezonunda PTT 1.Lig'de oynanan maçlardan ilkini deplasmanda 1-0 kaybeden Konya Kartalı rakibini Konya'da 4-1'lik skorla yenmesini bilmişti.

Son iki maçta yenilgi yüzü görmeyen ve 3. haftada Kayserispor'u deplasmanda 3-1 yenerek dikkatleri üzerine çeken Elazığspor, son iki maçını da puansız tamamlayan Konyaspor'u konuk ediyor. Ev sahibi ekip galibiyet serisi yakalamak, Konyaspor ise kötü gidişe dur demenin hesaplarını yapıyor.


Saat: 20.30
Yayın: Lig TV2
Stat: Elazığ Atatürk


SB Elazığspor: Zülküf, Deniz Aslan, Görkem, Çağlar, Özgür, Serdar Gürler, Alper, Sane, Köksal, Serdar Özkan, Deniz Yılmaz
Torku Konyaspor: Itandje, Ali Turan, Kokalovic, Selim, Ergün Teber, Mehmet Güven, Borek, Mbamba, Erdal, Gekas, N'douassel
nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...