Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam: 'Canımız yandı'

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam: 'Canımız yandı'

SPOR Haberleri

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Sivasspor maçının ardından konuştu.

EskişehirsporTeknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Sivasspor maçının ardından konuştu. Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 5 gollü güzel bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, "Televizyonda ve statta izleyenler için güzel bir karşılaşma oldu. Öne geçtiğimizde 1-0'ı bir süre devam ettirseydik daha iyi olabilirdi. Hemen gol yiyince motivasyonumuz düştü. Sonra çok güzel bir gol yedik. Ender gördüğümüz bir gol yedik. 2-2'yi sağladık. 2-2'den sonra bence maçın kırılma anı gereksiz verilen ve hak etmediğimiz kırmızı karttı. Erkan'ın elinin içiyle oyuncunun omuzuna yaptığı bir hareket var. Her şeyi görsünler diye hakem sayısını da arttırdık. Yapılan bir şeyi atlamış olabilirsiniz, herkes görmeyebilir. Olmayan bir şeyi oldu gibi göstermenin anlamını çözemedim ben. Rakip oyuncunun büyük kariyerli, ona da bir tavsiyem var. Bizim canımız yandı bugün. Bizim emeklerimiz heba oldu ama başka birine yapmasın. Maçın dengesi orada değişti. Deplasmanda oynuyorsunuz. Maçın dengesini bulduğumuz anda bu hareket maça damgasını vurdu. Attığımız golde, golü vermemek için çırpınışlarını anlayamadım. Bizim adımıza da hakemler adına da talihsiz bir gündü. Haksız kararlarla eksik kalıp maçı kaybetmek bizi üzdü. Biz Sivas'a bundan önce de yenildik, bundan sonra da yenileceğiz ama futbol adına bugün olmaması gereken bir gündü. Bu maçı kaybettik. Antalya ile oynayacağımız maçı iyi değerlendirip, hem buradaki kayıpları telafi etmek ve sonraki maçlara daha iyi hazırlanmak istiyoruz." dedi.
Sivasspor Antrenörü Cesar Domingo, zor bir karşılaşmayı galibiyetle kapattıkları için mutlu olduklarını söyledi. Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, "Bizim adımıza da hakemler adına da talihsiz bir gündü" dedi.
Sivasspor'un 3-2 galibiyetiyle sona eren karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan Sivasspor yardımcı antrenörü Cesar Domingo ise zor bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Maça iyi başladık ama başlangıçta zorluklar çektik. Ama sonrasında iyi bir galibiyet aldık. Oyuncularımız sahada çok iyi bir arzu ve istek gösterdi ve sonucunda karşılaşmayı kazanmayı başardık. Bu nedenle mutluyuz" dedi.
FUTBOLCULAR
Sivasspor'da ilk golüne imza atan John Utaka, "Çok zorlu bir karşılaşmaydı. Ama iyi oynadık . Ofans ve defansta iyi işler yaptık ve bence galibiyeti hak ettik." dedi. Takım Kaptanı Kadir Bekmezci ise, "Gerçekten zor maç olacağını biliyorduk. Milli aradan sonra bu maça hazırlanmıştık. Takım olarak bütün oyuncuları tebrik ediyorum. Bugün Eskişehir'den daha üstündük. Bütün Sivasspor camiasına galibiyeti armağan ediyorum." dedi. Galibiyeti getiren golü atan Aatif ise, "Gol attığım iç in mutluyum ama takım olarak herkes iyi mücadele etti." dedi. Mükemmel bir gole imza atan Portekizli Da Costa ise, "Attığım golden dolayı çok mutluyum. Top geldiğinde sadece gol atmayı düşündüm. Takım için önemli bir gol oldu. İnşallah böyle devam eder." dedi.
Eskişehirsporlu Erman Kılıç ise, "Sivasspor'da 4 yılımı geçirdim. Zor bir deplasman. İyi futbol oynuyorlar. Maça iyi başladık. 2-2'yi bulduk ama hakemin yanlış kararı maçı bizden alıp hakeme verdi." dedi. Kamara ise zor bir karşılaşma oynadıklarını ve Sivasspor'un agresif bir futbol sergilediğini belirterek, Biz maçın başında golü attık ama hemen Sivasspor'un golü geldi. Yenik duruma düştükten sonra 2-2'yi bulduk. Ama hakemin Erkan'a yanlış kırmızı kart gösterdiğini düşünüyorum. 10 kişi kalınca işler daha fazla zorlaşıyor. " dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...