Almeida galibiyeti hangi arkadaşına hediye etti

Almeida galibiyeti hangi arkadaşına hediye etti

SPOR Haberleri

Beşiktaş'on Portekizli golcüsü Hugo Almeida, 3-0'lık Bursaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın Portekizli golcüsü HugoAlmeida, 3-0'lık Bursaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın Portekizli golcüsü Hugo Almeida, Bursaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Almeida, golden çok galibiyetin kendisini sevindirdiğini söyleyerek Galatasaray maçıyla ilgili de yorumda bulundu.
İşte Almeida'nın açıklamaları:
"GALİBİYET SEYİRCİLERE ARMAĞAN OLSUN"
"Gol attığım için tabii ki mutluyum ancak galibiyet beni daha çok sevindiriyor. Dörtte dört yapmak çok önemliydi ancak burada kazanmak daha da önemliydi. Biliyorsunuz seyircilerimizin buraya girmesi yasak. Bu galibiyet onlara armağan olsun."
"SIVOK'A EN GÜZEL HEDİYE GALİBİYET OLDU"
"Bizim için ayrıca büyük bir gün. Takım arkadaşım Tomas Sivok'a mutlu yıllar demek istiyorum. Biz kendi aramızda kutlamamızı yaptık. Ona da en güzel hediye buradaki 3-0'lık galibiyet oldu sanırım." diyerek sözlerini tamamladı."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...