Beşiktaş taraftarından Galatasaray maçına yoğun ilgi

Beşiktaş taraftarından Galatasaray maçına yoğun ilgi

SPOR Haberleri

İlk 4 haftayı kayıpsız geçen Beşiktaş'ın, 5. haftada Galatasaray ile Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı mücadelenin biletlerinin büyük bir kısmı satıldı.

Spor Toto Süper Lig'in ilk 4 haftasını kayıpsız geçen Beşiktaş'ın, 5. haftada Galatasaray ile Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı mücadelenin biletlerinin büyük bir kısmı satıldı. Spor Toto Süper Lig'in ilk 4 haftasında sergilediği futbol ve aldığı 4 galibiyet ile dikkatleri çeken Beşiktaş, 5. haftada Olimpiyat Stadı'nda Galatasaray ile karşılaşacak. Siyah-beyazlıların şampiyonluk yolundaki önemli rakiplerinden biri ile oynayacağı karşılaşmada da taraftarların büyük desteğe hazırlandığı bildirildi. LigTV'nin haberine göre, şu ana kadar lt;strong gt;16 bin kombine satmış olan Beşiktaş'ta, Galatasaray maçı için satışa çıkarılan biletlerin 52 bini satıldı ve 76 bin kişilik Olimpiyat Stadı'nın 68 binlik bölümü dolmuş durumda. Yıllar sonra ilk 4 haftada 12 puan alan Beşiktaş, 22 Eylül Pazar günü oynanacak Galatasaray maçından da 3 puan alarak yoluna kayıpsız devam etmek isteyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...