Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mısır Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Bedevi'den açıklama

/ Kaynak: AA
Mısır Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Bedevi'den açıklama

DÜNYA Haberleri  / AA

Mısır Cumhurbaşkanlığının, "ötekileştirmeye hayır" ilkesini benimsediği ancak şiddete teşvik edenlerin yargılanması gerektiğini söyledi.

Mısır Cumhurbaşkanlığının, "ötekileştirmeye hayır" ilkesini benimsediği ancak şiddete teşvik edenlerin ve suç işleyenlerin yargılanması gerektiğinde kararlı olduğu bildirildi. nbsp;Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İhab Bedevi, geçici Cumhurbaşkanı AdlıMansur'un ülkedeki çeşitli siyasi parti ve grupların temsilcileri ile nbsp;görüşmesinin ardından düzenlenen basın toplantısında , "Cumhurbaşkanlığı 'ötekileştirmeye hayır' ilkesini benimsemekle beraber şiddete teşvik edenlerin ve suç işleyenlerin yargılanması gerektiğinde kararlı" diye konuştu. nbsp;Bedevi, "Yargı önüne çıkacak olanlar suç işleyen ve şiddete teşvik edenlerdir. Barışçıl bir şekilde olduğu müddetçe belli bir siyasi görüşe sahip olmanın sakıncası yok. Siyasi arenada herkesin olması ülkenin menfaatinedir. Yol nbsp;haritası tüm katılımcılara açıktır" dedi. İhab Bedevi, Mansur'un, parti temsilcileriyle yaptığı görüşmede, geçiş sürecinde uygulanan yol haritasında düzenlemeye gidilip gidilmeyeceği, parlamentodan önce cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapılması gibi konuları ele aldığını kaydetti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...