Adana'da piknik katliamı, 2 ölü

Adana'da piknik katliamı, 2 ölü

YAŞAM Haberleri

Adana'nın Kozan ilçesinde, önceki gece bir piknik alanına giden aynı aileden akraba bir grup, kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı.

nbsp;Olayda 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Olay, Kozan- Feke karayolunun 3'üncü kilometresindeki Sırelif Tepesi'nde yaşandı. Piknik alanında yemek yiyip sohbet eden, bir yandan da alkol aldıkları iddia edilen aynı aileden akrabaların oluşturduğu grubun yanına, önceki gece yarısı saatlerinde kimlikleri belirlenemeyen kişi veya kişiler geldi. Bu kişiler, henüz belirlenemeyen bir nedenle piknik yapan gruba silahlarla ateş açtılar. Açılan ateşle 23 yaşındaki Fatih Akbaş ve 26 yaşındaki Sefa Savur olay yerinde öldü. 21 yaşındaki Muhammet Ali Kızıltepe, 22 yaşındaki Utku Örtlek, 26 yaşındaki Ali Aygün, 30 yaşındaki Nimet Aygün ve 17 yaşındaki Ömer Kaya yaralandı. Yaralılar Adana'daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Plakası alınamayan otomobille kaçan silahlı kişi veya kişileri yakalamak için, Jandarma kapsamlı inceleme başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...