Gazi'deki olaylar bu gece de devam etti

/ Kaynak: CHA
Gazi'deki olaylar bu gece de devam etti

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Hatay'da çatıdan düşerek hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın ölümünü protesto etmek isteyen bir grup izinsiz gösteri yapıp, polisle çatıştı.

nbsp;Gazi Mahallesi'nde bir grup, Hatay'da çatıdan düşerek hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın ölümünü protesto etmek için yola barikat kurup ateş yaktı. İzinsiz gösteride zaman zaman silah sesleri duyuldu. Grubun çevreye zarar vermesi üzerine polis müdahale etti. Polise molotof bombası, taş, cam şişe ve havai fişek atıldı. Gazi Mahallesi'nde kalabalık bir grup akşam saatlerinde İsmet Paşa Caddesi'nde toplanarak burada slogan attı. Cadde üzerinde toplanan kalabalık grup, kaldırım taşlarını sökerek yolda barikat kurdu, çöp konteynırlarını ateşe verdi. İzinsiz gösteride zaman zaman silah sesleri duyuldu. Bunun üzerine polis ekipleri çelik yelek giyerek geniş güvenlik önlemleri aldı. İzinsiz gösteri düzenleyen grubun çevreye zarar vermesi ve polise taş atması üzerine, polis tazyikli su ve gaz sıkarak müdahale etti. Eylemcilerin polise molotof bombası, taş, cam şişe ve havai fişek attığı görüldü. Polisin müdahalesiyle grup üyeleri ara sokaklara kaçarak polise taş atmaya devam etti. Mahalledeki olaylar sürüyor. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...