Bursaspor toparlanamıyor

Bursaspor toparlanamıyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar baştan sona üstün oynadığı maçı 3-0'lık galibiyetle tamamlarken Bursaspor dağıldı.

Beşiktaş ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar baştan sona üstün oynadığı maçı 3-0'lık galibiyetle tamamlayarak liderliğini sürdürdü.İkinci yarıya da etkili başlayan taraf Beşiktaş oldu. Siyah beyazlılar, skor üstünlüğüne rağmen oyunu rölantiye almadan kontrolü altında tuttu.Bursaspor ise ikinci yarıda ilk yarıda olduğu gibi dağınık başladı. İleri uçta Pinto, Tuncay gibi silahlarını topla buluşturamayan Bursaspor, en büyük silahı Batalla'nın gününde olmaması nedeniyle etkili ataklar geliştiremedi.Bursaspor cephesinde Christoph Daum, Galatasaray'dan transfer edilen Kazım Kazım'a ilk 11'de şans vermedi.Kazım ile yeşil-beyazlı takımın genç yıldızı Enes Ünal da oyuna girmek için yedek kulübesinde bekledi.
(Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...