28 Şubat davasının 11. duruşması başladı

/ Kaynak: AA
28 Şubat davasının 11. duruşması başladı

GÜNDEM Haberleri  / AA

28 Şubat dönemine ilişkin, 'Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini cebren devirmeye, düşürmeye iştirak' suçundan açılan davanın 11'inci duruşması başladı.

Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, bazı tutuklu ve tutuksuz sanıklar ve avukatları ile müşteki avukatları katılıyor.Duruşma başlarken, yoklamayı alan mahkeme üyesi Süleyman Köksaldı, sanıkları ve yakınlarını, sessiz olmaları yönünde uyardı. Basın mensupları ve mağdurların davaya ilgisinin az olması nedeniyle, duruşma, 10. ve 11. ağır ceza mahkemelerinin arasındaki duvar yıkılarak yapılan geniş salonun, 11. ağır ceza bölümünde yapılıyor. Dönemin Jandarma Genel Komutanı Teoman Koman'ın avukatı Celal Çelik, mahkemeye, müvekkilinin "sağlık sorunları nedeniyle" duruşmaya katılamayacağına ilişkin rapor sundu. Duruşmada, 825. sayfası tamamlanan bin 309 sayfalık iddianamenin okunmasına devam ediliyor.


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...