Müthiş maç Sivas'ın, Carlos'u bile şaşırttı

Müthiş maç Sivas'ın, Carlos'u bile şaşırttı

SPOR Haberleri

Sivasspor-Eskişehirspor maçı adeta nefesleri keserken hakem Kuddusi Müftüoğlu kararlarıyla büyük tepki topladı.

Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Eskişehirspor'u misafir eden Sivasspor, rakibini 3-2'lik skorla geçerek ligdeki ikinci galibiyetini aldı. Maça çok hızlı başlayan Eskişehirspor, 6'da Kamara'nın golüyle 1-0 öne geçti. Sivasspor bu gole 9'da Utaka ile cevap verdi ve ilk yarı bu skorla bitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise futbol adına her şey vardı. Dakikalar 48'i gösterirken sahneye çıkan Manuel da Costa, müthiş bir gole imza atarak takımını 2-1 öne geçirdi. 60'ta Veysel'in kafayla attığı golü orta hakem Kuddusi Müftüoğlu iptal etti ancak yardımcısının müdahalesiyle kararını değiştirip orta noktayı gösterdi: 2-2. Yönetimiyle büyük tartışmaya sebep olan Müftüoğlu, 64'te Erkan Zengin'i Cicinho'ya dirsek attığı gerekçesiyle kırmızı kartla oyun dışında bırakırken, üstünlük Sivasspor'a geçti. 73'te Aatif'ın golüyle skoru yeniden değiştiren Yiğidolar, sahadan 3-2 galip ayrıldı.


Carlos'u bile şaşırttı
Sivasspor'un savunma oyuncusu Manuel Da Costa öyle bir gol attı ki, hocası Roberto Carlos bile şaşırttı. Da Costa, yaklaşık 35 metreden öyle bir vuruş yaptı ki; kaleci Boffin topu ağlarında görebildi. Roberto Carlos'u kıskandıracak güzellikdeki bu gol sonrası Sivassporlu futbolcular büyük mutluluk yaşadı.



Müftüoğlu çok tartışılacak
Hakem Kuddusi Müftüoğlu, Sivas'taki maça tartışmalı kararlarıyla damga vurdu. Dakikalar 60'ı gösterirken Veysel Sarı'nın ağlarla buluşan golünü önce iptal eden Kuddusi Müftüoğlu, yaklaşık 1 dakika sonra yardımcılarıyla konuşup golü geçerli saydı. Eskişehirsporlu Erkan Zengin'i de yine tartışmalı bir kararla direkt kırmızı kart gösterek oyundan atan Müftüoğlu, gündemi uzun süre meşgul edecek gibi görünüyor.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...