Kasımpaşa Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri belli oldu

Kasımpaşa Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri belli oldu

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de haftanın son maçında Kasımpaşa ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. iki takımın muhtemel 11'leri ise şöyle...

Spor Toto Süper Lig'de 4. haftanın kapanış maçında nbsp;Kasımpaşa ile Fenerbahçe nbsp;karşı karşıya gelecek. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak mücadeleyi hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.Saat 20:00'de başlayacak ve Lig TV'den yayınlanacak.Evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak Kasımpaşa, sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor. Sezona Kardemir Karabükspor deplasmanında aldığı 2-0'lık yenilgiyle başlayan, daha sonra Kayserispor (3-1) ve Torku Konyaspor'u (2-1) mağlup eden lacivert-beyazlılar, ligdeki çıkışını Fenerbahçe karşısında da sürdürmeyi hedefliyor.Ligde geçen sezonun 6. haftasında ağırladığı Fenerbahçe'yi Uche ve Adem Büyük'ün golleriyle 2-0 yenen Kasımpaşa, Kadıköy'deki maçı ise 3-1 kaybetmişti. Zorlu maç öncesi Kasımpaşa'da sakatlığı bulunan Özer Hurmacı dışında eksik yok.Geçen sezon tarihinin en başarılı dönemini geçiren lacivert-beyazlılar, şampiyon takımların adeta kabusu olmuştu. Aynı sezon içinde, "Dört Büyükler" olarak adlandırılan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'u lig tarihinde yenen 4. takım olan, Bursaspor'u da mağlup ederek, ligde şampiyonluğa ulaşmış takımların hepsini bir sezon içinde yenen tek ekip özelliğindeki Kasımpaşa, bu başarısını yeni sezonda da sürdürmeyi istiyor.


SKORLAR, İSTATİSTİKLER
İki takım arasında oynanan maçlarda en farklı skorlu galibiyeti nbsp;Fenerbahçe, 6-2'lik sonuçla elde etti. 2010-2011 sezonunun ilk yarısında Kasımpaşa'nın sahasındaki yenileme çalışmaları nedeniyle Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan maçı Fenerbahçe 6-2 kazanırken, bu sonuç, iki ekip arasındaki 20 maç içinde en farklı skor olarak ortaya çıktı. Kasımpaşa ise 2009-2010 sezonunda Kadıköy'de yapılan ve Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçtan 3-1, geçen sezon kendi sahasındaki karşılaşmadan da 2-0 galip ayrıldı.
Bu arada, Fenerbahçe ile Kasımpaşa, iki aşamalı olarak oynanan 1962-1963 sezonunda hem Beyaz Grup'ta, hem de Final Grubu'nda birlikte yer alınca, bir sezonda birbirleriyle toplam 4 maç yapmış oldu.
Kasımpaşa, Fenerbahçe ile lig tarihinde yaptığı 20 maçın 10'unda gol atamadı. Lacivert-beyazlılar, Fenerbahçe filelerini 10 maçta havalandırabilirken, kendi kalesinde ise sadece 3 maçta gol görmedi.
MUHTEMEL 11'LER
KASIMPAŞA
Isaksson
Elyasa
Donk
Yalçın
Sancak
Castro
Scarione
Kerem
Adem Büyük
Babel
Malki
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Egemen
Bruno Alves
Caner
Selçuk
Holmen
Meireles
Kuyt
Emenike
Webo


SAAT: 20:00
STAT: Recep Tayyip Erdoğan
HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu
YAYIN: Lig TV
(Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...