İşte Aziz Yıldırım'ın en büyük hayali

İşte Aziz Yıldırım'ın en büyük hayali

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, en büyük hayalinin Fenerbahçe Üniversitesi kurmak olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Koleji'nin 2013-14 eğitim ve öğretim yılının açılışı, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Aziz Yıldırım, en büyük hayalinin Fenerbahçe Üniversitesi kurmak olduğunu söyledi. Yıldırım, Fenerbahçe Koleji'nin de arazisini Fenerbahçe Kulübü'ne kazandıracaklarını dile getirdi. Açılışta Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay ile yöneticiler Tahir Perek ve Turhan Şahin, eski yöneticilerden Ali Koç, Ömer Çavuşoğlu ve Sportif AŞ. Yönetim Kurulu Üyesi Vefa Küçük de hazır bulundu. nbsp;Başkan Aziz Yıldırım, açılışta yaptığı konuşmada, 10 yıldır süren bir eğitim mücadelesi içinde olduklarını belirterek, "Çocuklarımızın başarılı olduğunu görüyoruz. Başarı için en önemli şey yatırım yapmak. Yatırım da iyi okul yapmak, iyi inşaatlar yapıp, içerisine iyi odalar yapıp teknolojiyi de onun içine katarak çocuklarımızın hizmetine vermek gerekiyor." ifadelerini kullandı ve şöyle devam etti: "İki senedir kavgası edilen Fenerbahçe Koleji'nin arazisiyle ilgili konuyu çözdük. Değeri de belli oldu. Bankadan parasını alarak Fenerbahçe Koleji'nin bulunduğu araziyi satın alacağız. Burası Fenerbahçe Kulübü'nün arazisi ve binaları olacak. Hiç kimse artık bunun üzerinden bir şeyler çıkarıp bizleri zor durumda bırakmak için çalışmalar yapamayacaklar. Tamamen kendi malımız olacak." Aziz Yıldırım, en büyük hayalinin ise Fenerbahçe Üniversitesi kurmak ve hayata geçirmek olduğunu söyledi. Yıldırım, şöyle konuştu: nbsp;"1.5 yıl içinde üniversite kurulacaktır, bu hayalimin de gerçekleşeceğini düşünüyorum. Artık gençler dünyada yerlerini alıyor, biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları hepimiz bunu hak ediyoruz. Son zamanlarda gelişen olaylarla belki de birlik ve beraberliğimizin bozulmasına giden bu günlerde bunu bozmamak üzere çalışmalar yapmak, fikir ve görüşlerimizi açık bir şekilde söylemek gerektiği yerlerde tepkimizi koymak üzere bu ülkeye sahip çıkmalıyız." nbsp;


Bu arada Aziz Yıldırım, minik öğrencilerin şarkı söylemelerini keyifle izledi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal da eğitim ve öğretim yılının ilk dersini verdi. Ersun Yanal, konuşmasında 'İyi insan' olmanın önemini vurguladı. nbsp;


"FENERBAHÇE'DE OYNAYACAK OYUNCUNUN İYİ İNSAN OLMASI GEREKİYOR"


"Mühendis olabilirsiniz, avukat olabilirsiniz, iyi bir tüccar olabilirsiniz, ama iyi insan olmak her şeyin ötesindedir." diyen Yanal, "Gördüğüm kadarıyla Fenerbahçe Koleji, en büyük birinci adımı iyi insan yetiştirmek, iyi insan olarak ülkesine faydalı olacak bir gelecek oluşturma. Kendi takımımızda da iyi futbolcu olabilir, çok iyi koşabilir, ama her şeyden Fenerbahçe'de oynayacak oyuncunun iyi insan olması gerekiyor. Yetenekleriniz sizi bir yere kadar getirecek, taşıyacak, ama adam olmanız, insan olmanız, duruşunuz sizi geleceğe taşıyacak." şeklinde konuştu.


Ersun Yanal'ın konuşmasının ardından Fenerbahçe Eğitim Kurumları Genel Müdürü Adnan Ersan, tecrübeli teknik adama plaket verildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...