Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Belluschi yok Bursaspor da yok

/ Kaynak: İHA
Belluschi yok Bursaspor da yok

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş'a yenilerek kötü gidişini sürdüren Bursaspor dün akşam da sakat olan Arjantinli yıldız Belluschi'nin yokluğunu aradı.

Bursaspor dün akşam da sakat olan Arjantinli yıldız Belluschi'nin yokluğunu aradı. Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Beşiktaş'a 3-0 mağlup olarak istikrarsız görüntüsünü sürdürdü. Teknik direktör Christoph Daum'un göreve gelmesinin ardından çıktığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik alan yeşil beyazlı ekip 2 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bursaspor bu sezon Arjantinli yıldızı Fernando Belluschi'nin oynamadığı maçlarda büyük sıkıntılar yaşıyor. Belluschi'nin oynamadığı 3 maçta rakiplerine mağlup olan yeşil beyazlılar, bu karşılaşmalarda pozisyona girmekte sıkıntı yaşıyor. Sakat olan Belluschi'nin yaklaşık bir ay daha sahalardan uzak olacağı belirtiliyor Bursaspor, Beşiktaş maçıyla birlikte sahasında 13 maçlık yenilmeme serisi de sonlandı. Yeşil beyazlılar en son geçen sezonun 10. haftasında sahasında Kasımpaşaspor'a yenilmişti. Yeşil beyazlılar bu karşılaşmalardan 7 galibiyet elde ederken, 6 kez de rakipleriyle berabere kaldı.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...