Belluschi yok, Bursaspor da yok

Belluschi yok, Bursaspor da yok

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon oynadığı 4 karşılaşmada 2 mağlubiyet, 1 galibiyet ve bir de beraberlik alan Bursaspor, orta alanda Fernando Belluschi'nin eksikliğini yaşıyor.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon oynadığı 4 karşılaşmada 2 mağlubiyet, 1 galibiyet ve bir de beraberlik alan Bursaspor, orta alanda Fernando Belluschi'nin eksikliğini yaşıyor. Yeşil-beyazlı takım, bu sezon Belluschi'siz çıktığı üçüncü maçını da kaybetti. nbsp;Yeşil - beyazlı takımın, Batalla'dan sonra 6,5 milyon Euro ile en değerli ikinci futbolcusu olan Belluschi, UEFA Avrupa Ligi'nde Vojvodina ile deplasmanda oynanan karşılaşmada sakatlanmıştı. Sakatlığı nedeniyle yıldız futbolcunun forma giyemediği rövanş maçında Bursaspor 3 - 0 mağlup olarak Avrupa'ya veda etmişti. nbsp;Top tutması, adam eksiltip mesafe tanımayan sert şutları ve akıl dolu pasları ile vatandaşı Batalla ile büyük bir uyum sergileyen Belluschi, tüm çabalara rağmen ligin ilk maçına da yetiştirilemedi. Belluschi'siz ikinci maçına çıkan yeşil-beyazlı takım, Eskişehirspor'a da 2-0 mağlup olmuştu.
ALINAN 4 PUANDA KATKISI VAR
Yetenekli futbolcu, ikinci haftada oynanan Galatasaray maçında forma giydi ve ortaya koyduğu futbolla alkış aldı. Zorlu maç 1-1 beraberlikle sona erdi. Sonraki hafta Medical Park Antalyaspor karşında forma giyen yıldız oyuncu takımının üç puanı kazanmasında büyük rol oynadı. Ancak sağ ayak bileği dış yan bağında birinci derece yırtık tespit edilen Belluschi'nin, 4 ila 6 hafta sahalardan uzak kalabileceği belirtildi. nbsp;
YASİN BEKLENENİ VEREMEDİ
Bursaspor, Belluschi'siz çıktığı dün akşamki Beşiktaş karşısında da oynadığı karşılaşmada bir varlık gösteremedi. Teknik Direktör Christoph Daum, yetenekli futbolcunun yerine Yasin Pehlivan'a görev verdi. Bekleneni veremeyen Yasin, ikinci yarının başında oyundan alındı. Yerine göreve soyunan Kazım Kazım da Beluschi'nin yerini dolduramadı. nbsp;

Batalla'nın etkisiz kaldığı ve orta alanda top tutamayan Bursaspor, güçlü rakibine 3-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...