Umut'tan Fatih Terim'e mesaj, 'Beni oynat'

Umut'tan Fatih Terim'e mesaj, 'Beni oynat'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Real Madrid ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde sarı-kırmızılı takımın golcüsü Umut Bulut açıklama yaptı.

A Milli Takım ile Andorra filelerini 3 kez havalandıran ancak Galatasaray'da Drogba ve Burak'ın ardında yedek bekleyen Umut Bulut, Real Madrid maçı öncesi açıklamalarda bulundu. İşte tecrübeli golcüden Salı günü oynanacak olan Real Madrid karşılaşması öncesi sarı-kırmızılı takımdaki son durum: "Zor bir gruptayız, sadece Real Madrid ve Juventus favori olarak gözükse de Kopenhag da gerçekten iyi bir takım. Ama bizim de gücümüz belli önce Real Madrid maçında iyi futbol oynayıp güzel bir galibiyet alarak grup maçlarına başlamak istiyoruz. Real Madrid'ten alacağımız bir galibiyetin gruptan çıkmamız için çok büyük bir avantaj sağlayacağını düşünüyorum. Tabii ki her futbolcu böyle maçlarda sahada olmak ister. Hocam da forma verirse elimden geleni yaparım. Ama kararı hocamız verir. Oynamayı çok istiyorum.
KOPENHAG ÇIKABİLİR!
Bu grupta sıralama yapmak çok zor. Bu gruptan Galatasaray ve Kopenhag bile çıkabilir. Her ne kadar favori Real Madrid ve Juventus gözükse de bir sürpriz olabilir. Neden olmasın! Sonuçta karşımızdaki rakip Real Madrid. Kimi almış, kimi satmış çok önemli değil. Avrupa'nın en güçlü takımlarından biri. Bizden Şampiyonlar Ligi'nde taraftarımızın final beklemesi çok güzel bir şey çünkü bizim takımızın bunu yapacak kapasitesi var. Ama şöyle bir gerçek de var, bizim ilk hedefimiz gruptan çıkmak, önce onu başaralım sonra basamak basamak çıkarız diye düşünüyorum. Bugünden bir şey söylemek çok zor. İlk hedefimiz Real Madrid'i devirmek.
ÜÇÜMÜZ DOSTUZ
Hiçbir futbolcu yedek kalmak istemez tabi ki ama bizlerin de hocanın kararlarına saygı göstermemiz lazım. Üçümüzün aynı anda oynaması zor. Ama Drogba ve Burak ile çok iyi arkadaşız. Bu yüzden bir sorun yok. Golü hangimiz atarsak atalım önemli olan takımımızın kazanması. (sabah)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...