Beşiktaş, Galatasaray derbisine hazırlandı

/ Kaynak: CHA
Beşiktaş, Galatasaray derbisine hazırlandı

SPOR Haberleri  / CHA

Beşiktaş, pazar günü Galatasaray ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Beşiktaş, pazar günü Galatasaray ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. nbsp;Dün gece Spor Toto Süper Lig'deBursaspor'u 3-0 ile geçen Siyah-beyazlı takım, sabah saatlerinde Galatasaray derbisinin ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik direktör Slaven Bilic, yönetimindeki idmanda futbolcular streching ve dinlenme çalışması gerçekleştirdi. Antrenmana tedavilerine devam edilen; İsmail Köybaşı, Gökhan Süzen, Veli Kavlak, Uğur Boral ve Oğuzhan Özyakup ile A2 Takım'ın Kartalspor ile oynayacağı lig maçında forma giyecek; Günay Güvenç, Mehmet Akgün, Ömer Şişmanoğlu, Sezer Öztürk, Michael Eneramo, Pedro Franco ve Kerim Frei katılmadı. Öte yandan bireysel hazırlıklarını sürdüren Filip Holosko ve İbrahim Toraman'ında idmanda yer almadığı bildirildi. nbsp;Yarını izinli geçirecek futbolcular, çarşamba günü yapacağı çift antrenmanla derbi maçın hazırlıklarına devam edecek.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...