Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

LuaLua, camia ve taraftarlardan özür dileyecek

/ Kaynak: AA
LuaLua, camia ve taraftarlardan özür dileyecek

SPOR Haberleri  / AA

Kardemir Karabükspor'un Trabzonspor ile deplasmanda oynadığı maçta oyundan çıkarken formasını yere atan Lomana LuaLua özür dileyecek.

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek, Trabzonspor maçının ikinci yarısında oyundan alındığı için formasını yere atan Lomana Lualua'nın camia ve taraftarlardanözür dileyeceğini söyledi. Gölbek, hafta sonu deplasmanda 1-0 yenildikleri Trabzonspor maçında iyi oynamadıklarını söyledi. Hakemin de takdir haklarını rakip için kullanmasıyla kaçınılmaz bir sonuç aldıklarını öne süren Gölbek, "Özellikle maçın 7. dakikasında bizim için gayet açık bir penaltı verilmedi. Maçın hakemi bütün takdir haklarını Trabzonspor için kullandı. Elbette bunu mazeret gibi göstermiyoruz. Yenilginin mazereti bu değil. iyi oynamadık. Maçın 76. dakikasına kadar her iki takım da dengeli bir oyun koydu. Yenildiğimiz takım ligin 4 büyükleri arasında gösteriliyor. Bundan sonra önümüze bakacağız. Şimdi Kayseri Erciyesspor ile bir maçımız var. Bu maçtan galip ayrılıp yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu. Teknik direktör Tolunay Kafkas tarafından maçın ikinci yarısında oyundan alınan Lualua'nın formasını yere attığını hatırlatan Gölbek, şöyle konuştu:
"Lualua, camiadan ve taraftarlardan özür dileyecek. Yaptığı hareketin cezasını alacak. Kimse o hareketin içinde olamayacak. Hangi futbolcu bu hareket içinde olursa aynı tavırla karşılanacak. Lualua konusunda teknik direktörümüz Kafkas da bizimle paralel düşüncededir."
Gölbek, 20 Eylül Cuma günü sahalarında oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına akşam yapacakları antrenmanla başlayacaklarını sözlerine ekledi.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...