Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yol üstü İSPARK'lar 2 gün ücretsiz

/ Kaynak: DHA
Yol üstü İSPARK'lar 2 gün ücretsiz

GÜNDEM Haberleri  / DHA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketi İSPARK'a ait yol üstü otoparklar, Kurban Bayramı'nın birinci ve ikinci günü ücretsiz hizmet verecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketi İSPARK'a ait yol üstü otoparklar, Kurban Bayramı'nın birinci ve ikinci günü ücretsiz hizmet verecek. nbsp;İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin aldığı karar doğrultusunda, İSPARK'ın kent genelinde yaklaşık 500 noktadaki yol üstü otoparkları, 15 Ekim (Salı) ve 16 Ekim (Çarşamba) günü ücretsiz, kapalı ve açık otoparklar ise ücretli olacak. nbsp;İBB tarafından yapılan açıklamada; ücretsiz otopark uygulaması yapılan özel günlerde, bazı noktalarda yetkisiz ve kurumla bağlantısı olmayan kişilerin istismar ederek para talebinde bulunduğu, vatandaşların bunlara itibar etmeyerek yol üstü otoparklarda bayramın ilk iki günü ücret ödemeyecekleri belirtildi.
Açıklamada, bayram boyunca İstanbulluların her türlü şikâyetlerinde İSPARK'a "0212 274 20 20" numaralı hizmet hattından ulaşılabileceği belirtildi.
GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...