Ekim sıcağı kavurdu

/ Kaynak: DHA
Ekim sıcağı kavurdu

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bodrum'da 10 gündür hayatı olumsuz etkileyen soğuk havanın ardından etkisini gösteren güneşli ve sıcak hava nedeniyle sahiller turistlerle doldu.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaklaşık 10 gündür hayatı olumsuz etkileyen fırtınalı ve soğuk havanın ardından etkisini gösteren güneşli ve sıcak hava nedeniyle sahiller turistlerle doldu. Bayram öncesi Bodrum esnafının yüzü güldü.
Bodrum'da 10 gündür süren soğuk, yağışlı ve fırtınalı havanın ardından bugün güneşli ve sıcak hava etkisini göstermeye başladı. Sıcak havayı fırsat bilen turistler, plaj ve günübirlik tekne turlarına akın etti. 21 derece deniz suyu, 32 derece de hava sıcaklığının ölçüldüğü Bodrum'da bayram öncesi ısınan hava, esnafın da yüzünü güldürdü. Bodrum'daki sıcak havanın hafta sonuna kadar giderek etkisini arttıracağı bayramda da havanın yaz aylarını aratmayacağı belirtildi. nbsp;Gümbet ve Paşatarlası sahilinde Hollanda, Danimarka ve Belçikalı turistler üstsüz sere serpe güneşlendi. Bazı turistler, su sporları yaptı, ekim ortasında sıcak havanın tadını çıkardı.
YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...