Galatasaray kadrosunda 10 eksik

/ Kaynak: DHA
Galatasaray kadrosunda 10 eksik

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray, Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını milli takımlarda bulunan oyuncularından yoksun olarak sürdürdü.

A Milli Takım'da bulunan Semih Kaya, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Selçuk İnan ve ülkelerinin milli takımlarında yer alan Bruma, Fernando Muslera, Didier Drogba, Wesley Sneijder, Dany Nounkeu ve Aurelien Chedjou antrenmanda yer almadı. Galatasaraylı futbolculara antrenman öncesinde kan testleri yapılırken, antrenmanda taktik çalışma gerçekleştirildi. Kaleciler Aykut Erçetin, Eray İşçan ve Ufuk Ceylan takım arkadaşlarından ayrı özel bir çalışma yaptı. Engin Baytar antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Hamit Altıntop tedavisinin ardından salonda kuvvetlendirme çalışması yaptı. Galatasaray, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını 15.00'te yapacağı antrenmanla sürdürecek. nbsp;
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...