Bursaspor'da keyifler yerinde

/ Kaynak: İHA
Bursaspor'da keyifler yerinde

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. Haftasında sahasında konuk edeceği Kayserispor maçı hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Futbolcularla fotoğraf çekinmek için antrenmana gelen özel bir okulun ana okulu öğrencileri ise, ortaya renkli görüntüler çıkarttı. nbsp;Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Christoph Daum, nezaretinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan idman, yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Milli takımlarda bulunan Stanislav Sestak, Batuhan Altıntaş, Enes Ünal ve Musa Çağıran ile tedavisine devam edilen Ozan İpek antrenmana katılmadı. Antrenmanda bileği dönen Civelli, ise tedbir amaçlı idmanı yarıda bıraktı. Daum bugünkü antrenmanı yarıda bırakarak özel işleri sebebiyle Almanya'ya gitti. Daum'un pazartesi günü tekrar Türkiye'ye döneceği öğrenildi. Öte yandan futbolcularla fotoğraf çektirmek için tesislere gelen özel bir anaokulunun öğrencileri, idmanda ortaya renkli görüntüler çıkarttı. Antrenmanın erken başlaması sebebiyle, tesislerde bekleyen öğrenciler, bir ara sahaya doğru koşmaya başladı. Kaleci Harun Tekin, çocukları güçlükle durdurup, saha kenarına çıkarttı. Antrenman bitiminin ardından minik öğrenciler, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Yeşil beyazlılar, yarın yapacağı antrenmanla Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...