Gheorghe Popescu 'Türkiye Hollanda'yı yenebilir'

/ Kaynak: CHA
Gheorghe Popescu 'Türkiye Hollanda'yı yenebilir'

SPOR Haberleri  / CHA

Galatasaray'ın eski yıldız futbolcularından Gheorghe Popescu, Hollanda karşısında Türkiye'nin galip gelebileceğini söyledi.

Gheorghe Popescu, Romanya Milli Takımı'nın oynayacağı Andorra maçı için ise 'Bol gol atmalıyız' dedi. nbsp;Galatasaray'ın eski defans oyuncusu Gheorghe Popescu, Adevarul gazetesine özel röportaj verdi. Dünya Kupası elemelerinde kalan son maçları değerlendiren Rumen futbol adamı, grupta ikincilik için en çok Türkiye'ye şans veriyor. nbsp;Macaristan'ın Amsterdam'da bir varlık göstereceğine inanmadığını kaydeden Popescu, dikkatleri İstanbul'da oynanacak maça çekti. "Türkler son zamanlarda çok iyi oynadı. Üstelik İstanbul'da olağanüstü bir atmosfer olacak. Zaten Terim ölüm-kalım maçlarını sever. Diğer taraftan Hollanda'nın bir prestiji var, yedek takımla sahaya çıkmaz." diyen Popescu, şahsi görüşünü şöyle açıkladı: "Bana göre Hollandalıların zayıf bir günde olmaları daha kuvvetli ihtimal. Türkiye bunu değerlendirir." nbsp;Andorra ile Cuma günü oynanacak maçta Romanya'nın çok gole ihtiyaç duyduğuna vurgu yapan ünlü yıldız, "Bitirme heyecanıyla oynarsak çok gol atabiliriz. Yakaladığımız pozisyonları kaçırırsak istediğimiz olmaz." değerlendirmesinde bulundu.Dün 46 yaşını dolduran Gheorghe Popescu, gelecek yıl yapılacak futbol federasyonu başkanlığı seçimlerine hazırlanıyor.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...