Volkan Şen, Trabzonspor'a ihtar çekti

/ Kaynak: AA
Volkan Şen, Trabzonspor'a ihtar çekti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Volkan Şen'in alacakları için avukatı aracılığıyla kulübe ihtar çekti.

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan nbsp;Volkan Şen'in alacakları için avukatı aracılığıyla kulübe ihtar çektiği öğrenildi.Daha önce Kiki Musampa ve eski yönetim kurulu üyesi Temel Soyyiğit'in alacakları konusunda problem yaşayan bordo-mavili kulübe, bu kez kadro dışı bırakılan oyuncusu Volkan Şen tarafından yaklaşık 120 bin avroluk alacağının 15 gün içerisinde ödenmesi için ihtar çekildi.Kulüp başkan yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, 15 gün beklemeden Volkan Şen'in parasını ödeyeceklerini belirterek, "Herhangi bir problem yok. Alacağına karşı ihtar çekti, parasını ödüyoruz. Anladığım kadarıyla kendisi bu konuda yardımcı olmama kararı aldı. Biz de o karara saygı duyuyoruz. Futbolda kadro dışı kalabilirsiniz, yıldız da olabilirsiniz. Futbolun içinde böyle bir şey var. Bugün böyle yarın böyle, futbolun doğası bu. Burada alınganlık gösterip kurumsal yapılara zarar vermek futbolculuk anlayışına yakışmaz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
LAZIO BERABERLİĞİNE GALİBİYET PRİMİ
Üstünsalih, Trabzonspor Kulübü'nün UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında 3-3 berabere kaldığı Lazio maçı için oyunculara galibiyet primi dağıttığını dile getirdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...