Galatasaray, Avrupa'nın en kötüleri arasında

Galatasaray, Avrupa'nın en kötüleri arasında

SPOR Haberleri

Sezona istediği gibi başlayamayan Galatasaray, ABD'de yapılan 'Avrupa'da beklentilerin altında kalan kulüpler' listesinde yer aldı.

Galatasaray'ın sezona yaptığı kötü başlangıç, dünya basınında da yankı bulmayı sürdürdü. ABD'nin ünlü spor sitesi Bleacherreport, sezonun hayalkırıklığı oluşturan takımları arasında Galatasaray'a da yer verdi.Sarı-kırmızılıların 'korkunç' bir başlangıç yaptığı vurgulanırken, takımın 13. sırada ve küme düşme potasının ssadece 1 puan üzerinde yer aldığı belirtildi.Öte yandan Şampiyonlar Ligi'ndeki performansa da yer verilirken, Juventus karşısında alınan 2-2 beraberliğin 'pozitifler' arasında değerlendirilebileceği, ancak Real Madrid karşısındaki 6-1'lik yenilginin göz ardı edilemeyeceği vurgulandı.Galatasaray'ın 8. sırada yer verildiği listenin zirvesinde ise Rusya'nın finansal problemler nedeniyle dağılan kulübü Anzhi yer aldı.
İşte o liste...
8- Galatasaray
7- AC Milan
6- Real Sociedad
5- Bordeaux
4- Hamburger
3- Olympique Lyon
2- Sunderland
1- Anzhi
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...