Galatasaray'da Engin Baytar sevinci

/ Kaynak: AA
Galatasaray'da Engin Baytar sevinci

SPOR Haberleri  / AA

Kardemir Karabükspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Engin Baytar'ın durumu teknik heyeti sevindirdi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında, 19 Ekim Cumartesi günü Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda sarı-kırmızılılar, milli futbolcularından yoksun çalıştı. A Milli Takım'da bulunan Semih Kaya, Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Selçuk İnan, ülkelerinin milli takımlarında yer alan Bruma, Muslera, Drogba, Sneijder, Dany ve Chedjou antrenmanda yer almadı.Galatasaraylı futbolculara antrenman öncesinde kan testleri yapıldığı, idmanda taktik çalışma gerçekleştirildiği belirtildi.Kaleciler Aykut Erçetin, Eray İşçan ve Ufuk Ceylan'ın takım arkadaşlarından ayrı özel bir çalışma yaptığı, Engin Baytar'ın antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştığı, Hamit Altıntop'un ise tedavisinin ardından salonda kuvvetlendirme çalışması yaptığı kaydedildi.Galatasaray, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına saat 15.00'te yapacağı günün ikinci çalışmasıyla devam edecek.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...