Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

A Milli Takım'da kart alarmı

/ Kaynak: AA
A Milli Takım'da kart alarmı

SPOR Haberleri  / AA

A Milli Futbol Takımı'nın Estonya ile yarın yapacağı maç öncesi aday kadroda yer alan 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor

A Milli Futbol Takımı'nın Estonya ile yarın yapacağı 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu 9. maçı öncesi aday kadroda yer alan 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.Burak Yılmaz, Ömer Toprak, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Semih Kaya, Volkan Demirel ve Arda Turan, Estonya maçında sarı kart görmeleri halinde, 15 Ekim'de İstanbul'da Hollanda ile yapılacak son karşılaşmada cezalı duruma düşecek.Elemelerde aralıklı da olsa iki sarı kart gören oyuncu cezalı duruma düşüyor. Önceki maçlarda sarı kartları bulunan Tunay Torun ve Egemen Korkmaz, Andorra ve Romanya maçları için belirlenen aday kadroya çağrılmadı. Hamit Altıntop ile Bekir İrtegün, grupta daha önceki maçlarda ikişer sarı kart görerek, cezalı olmuştu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...