Tek rakipleri Cem Yılmaz

Tek rakipleri  Cem Yılmaz

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Kısmet Şov adı altında birleşen ve şimdilik 7 kişiden oluşan mizah ekibi, izleyenlere kahkaha dolu bir performans vaat ediyor

Mizah, yapması da iyisini bulması da oldukça zor bir performans alanı. Türkiye'de mizah/komedi dendiğinde akla gelen bir kaç komedyen dışında birilerini saymak da oldukça güç. Tabii ki bunun belli başlı nedenleri var. Ama kaliteli ve işini iyi yapan komedyenlerin olmaması kesinlikle bu nedenlerden birisi değil. nbsp;2011 yılında kurulan ve Kısmet Şov adıyla gösterilerini yapan 7 kişilik (şimdilik) komedi grubu da kaliteli mizah yapan İstanbul menşeli bir grup. Grup Kaan Sezyum, Deniz Özturhan, Caner Ömür, Başak Buğday, Özgür Tosun, Mustafa Gürbüz ve Deniz Alnitemiz'den oluşuyor. Ama kapıları herkese açık. Kendine güvenen 'komik' leri gruplarına davet ediyorlar. nbsp;Söyleşimiz sırasında 'Cem Yılmaz birkaç sene stand-up yapmaya ara vermiş, biz de ondan geriye kalan büyük pastadan payımıza düşeni almak istiyoruz' diyerek espri yapmayı da ihmal etmiyorlar.,Grup 7 kişiden oluşuyor. Ancak sahneye tek tek çıkıyorlar. Her biri ortalama 15-20 dk'lık bir gösteri sunuyor. Gösteri bittikten sonra ciddi anlamda gülmekten yorulduğunuzu hissediyorsunuz. Kışın iyiden iyiye soğuk yüzünü göstermeye başladığı şu günlerde, sinema ve tiyatro dışında alternatif bir eğlence arayanlar için, Kısmet Şov iyi bir seçim olabilir.Türkiye'de komedi kulübü kavramı henüz tam olarak yerleşmediğinden şimdilik onları belli başlı kulüplerde ve barlarda izlemeniz mümkün.(Ntv)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...