Jose Mourinho'ya darbe üstüne darbe

Jose Mourinho'ya darbe üstüne darbe

SPOR Haberleri

Chelsea'nin Portekizli dünyaca ünlü menajeri Jose Mourinho, diğer menajerlerin yaptığı açıklamalarla şok üstüne şok yaşıyor.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea'nin menajeri Jose Mourinho'ya, diğer menajerlerin yaptığı açıklamalar şok etkisi oluşturuyor.Daha önce, ilk kez Chelsea'ye geldiği dönemde ondan önce Sir Alex Ferguson'ın düşünüldüğünü öğrenen Mourinho, bu kez daha büyük bir şok yaşadı. Swansea City menajeri Michael Laudrup, verdiği röportajdaki açıklamalarıyla Chelsea'nin kendisini bu sezon başında istediğini duyurdu.Michael Laudrup, "Chelsea'den birileri benim bu yaz durumumun ne olduğunu ve başka bir iş düşünüp düşünmediğimi soruşturdu. Ancak, ben bu teklif sonrası Swansea'ye sözüm olduğunu söyledim ve reddettim" dedi.Michael Laudrup, Swansea City ile transfer bütçesi konusunda sorun yaşayınca Fenerbahçe dahil Avrupa'nin birçok takımıyla anıldı. Ancak, Laudrup bütün teklifleri reddederek kulübünde kaldı.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...