Ünal Aysal'dan flaş Fatih Terim açıklaması

Ünal Aysal'dan flaş Fatih Terim açıklaması

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray başkanı Ünal Aysal, Londra'da düzenlenen 'Futboldaki Liderler Konferansı'nda Fatih Terim hakkında konuştu.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Londra'da Futbolun Liderleri Zirvesi'nde Avrupa kulüplerini temsilen bir konuşma yaptı: "2 yıl sonra teknik direktör değiştirdik. Kendisi çok iyi bir teknik direktör. Tarihimizde böyle değişiklikler var. Bu ilk değil. Kendisi şu anda Türk Milli Takımı'nı çalıştırıyor." "Roberto Mancini başarılı bir teknik direktör. Şampiyonluklar yaşamış önemli bir isim. Türkiye'de hep kaliteli teknik adamlar çalışmıştır. Sadece Galatasaray'da değil Fenerbahçe'de de olmuştur." "Her şeyin arkasında ve mutfaktayız. Fakat 3 kötü maçtan sonra anında eleştiriliyoruz. Sezona iyi başlayamadık. Şampiyonlar Ligi'nde de oldukça zorlu bir gruptayız."G.Saray Başkanı Ünal Aysal, 'Futboldaki Liderler Konferansı'nda konuştu. Aysal, moderatörün "İki tane şampiyonluktan sonra Fatih Terim'in gönderilmesi alışılmışın dışında bir durum" sözlerine, "Türkiye'de böyle şeyler oluyor. Böyle değişiklikler G.Saray tarihinde de olmuştur. Ama Fatih Terim çok başarılı bir hoca ki Milli Takım'a gitti" diye konuştu. nbsp;Mancini hakkında da konuşan Aysal, Türkiye'de çok önemli teknik adamların olduğunu belirterek, "Mancini de bunlardan bir tanesi… G.Saray tarihi boyunca hep kaliteli teknik adamlarla çalışmıştır. O şampiyonluklar yaşamış önemli bir isim" ifadelerini kullandı.
"Her şeyin arkasında, mutfaktayız. Ama 3 kötü maçta eleştirilmeye başlıyoruz" diye konuşan Aysal, sarı-kırmızılı ekibin sezona iyi başlayamadığını da söyledi. Aysal ayrıca, Devler Ligi'nde oldukça zorlu bir grupta olduklarını dile getirdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...