Küçük karatecilerin büyük başarısı

/ Kaynak: İHA
Küçük karatecilerin büyük başarısı

SPOR Haberleri  / İHA

Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi karate kursu öğrencileri, katıldıkları Avrupa şampiyonasında birinci oldu.

Katıldıkları farklı turnuvalarda pek çok derece ve madalya kazanan Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi karate kursu öğrencileri, Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen 30 ülkeden bin 800 sporcunun iştirak ettiği turnuvaya 10 sporcu ile katılarak, bir Avrupa şampiyonluğu ve çeşitli dereceler elde etti.

Aleyna Ulusoy, 4-5 Ekim tarihleri arasında katıldığı 5. Avrupa Karate Şampiyonası ve W.S.K.F Dünya Kupası Turnuvası'nda yıldız kızlarda 30 kiloda Avrupa şampiyonu, Melike Kaymaz ise yıldız kızlar 35 kiloda Avrupa ikincisi oldu. Ayrıca Yenişehirli karateciler iki üçüncülük ve 3 beşincilik derecesi elde etti.

Karate kursu hocası ve milli antrenör Cemil Çakır eşliğinde turnuvaya katılan ve madalya kazanan öğrenciler Yenişehirlilerin gurur kaynağı oldu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...