Fenerbahçe'de Emre yine idmanda yok

/ Kaynak: DHA
Fenerbahçe'de Emre yine idmanda yok

SPOR Haberleri  / DHA

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'İn 8'inci haftasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Emre yine idmanda yoktu.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında, 20 Ekim Pazar günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.Can Bartu Tesisleri Kapalı Salon'da yapılan antrenman 1 saat 15 dakika sürerken, önce denge ve koordinasyon çalışması ardında da kuvvet çalışması gerçekleştirildi. Antrenmana A milli takımlarda bulunan Alper Potuk, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Michal Kadlec, Emmanuel Emenike, Pierre Webo ve Raul Meireles ile ümit milli takımda yer alan Salih Uçan katılmadı. Sol üst ön adalesinde sakatlığı bulunan Bruno Alves'e takımdan ayrı olarak bir çalışma uygulandı.Öte yandan, Emre Belözoğlu ise geçirdiği gribal enfeksiyon sebebiyle antrenmana katılamadı. Fenerbahçe, Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını bugün saat 18.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...