Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Taksi D-100 Karayolunda alev alev yandı

/ Kaynak: İHA
Taksi D-100 Karayolunda alev alev yandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

D-100 Karayolu'nda seyir halinde bulunan bir taksi alev alev yandı. Motor kısmında başlayan yangın bir anda büyüyünce taksi alev topuna döndü

D-100 Karayolu'nda seyir halinde bulunan bir taksi alev alev yandı. Motor kısmında başlayan yangın bir anda büyüyünce taksi alev topuna döndü. Taksinin söndürülme çalışmaları sırasında D-100 Karayolu Ankara istikametinde bir süre trafiğe kapatıldı. nbsp;Olay, saat 15.00 sıralarında D-100 Karayolu Ankara istikameti Yeni Sahra mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Hüseyin Savran, 34 TEM 37 plakalı taksisiyle Ankara istikametine ilerlediği sırada, otomobilin ön kısmından duman gelmeye başladı. Yeni Sahra girişini yaklaşık 100 metre geçtikten sonra aracını sağa çeken Savran, kaputu açmak istedi. Ancak bir anda motor kısmından alevler yükselmeye başladı. Ne yapacağını şaşıran Savran, otomobilde bulunan yolcuları araçtan indirdikten sonra durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede alev topuna dönen otomobile çevredekiler yangın söndürücü ile müdahale etmek istedi. Ancak alev nedeniyle başarılı olamadı. Oluşan trafik nedeniyle itfaiye ekipleri olay yerine ulaşmakta zorluk çekti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa süreli bir çalışmanın ardından yanan taksiyi söndürürken, söndürme çalışmaları sırasında D-100 Karayolu kısa süreliğine akara istikametinde trafiğe kapatıldı. Yangının söndürülmesinin ardından yol tekrar trafiğe açılırken, yanan araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Taksi sürücüsü Hüseyin Savran, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakırken, görgü şahidi Mesut Erçakmakçı, otomobiliyle seyir halindeyken taksinin yanından geçtiği sırada aracın ön kısmından alev çıktığını gördüğünü ifade ederek "Az ilerde durdum. Taksi de o sırada sağa çekti. Biz yangın söndürücü alıp gelene kadar araç bir anda patladı" şeklinde konuştu.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...