Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Estonya Teknik Direktörü, 'Kaybedecek bir şeyimiz yok'

/ Kaynak: CHA
Estonya Teknik Direktörü, 'Kaybedecek bir şeyimiz yok'

SPOR Haberleri  / CHA

Estonya Milli Takımı Teknik Direktörü Tarmo Rüütli, Türkiye üzerinde baskı olduğunu, kendilerinin ise kaybedecek bir şeylerinin olmadığını söyledi.

2014 Dünya Kupası grup elemelerinde yarın akşam A Milli Futbol Takımı ile karşılaşacak Estonya Milli Takımı'nda teknik direktör Tarmo Rüütli, kamp yaptıkları Pirita Top Spa Hotel'de basın toplantısı düzenledi. Türkiye ile oynadıkları ilk maçta şansın Türkiye'den yana olduğunu kaydeden Tarmo Rüütli, teknik direktör Fatih Terim'le de bir kere karşı karşıya geldiğini ve 0 - 0 berabere kaldıklarını hatırlattı. Rüütli, A Milli Futbol Takımı'nın başına Fatih Terim'in geçmesinin kendileri açısından bir şey değiştirmeyeceğini; ancak işlerini zorlaştıracağını dile getirdi.A Millilerde hiçbir oyuncudan çekinmediklerini ifade eden Rüütli, sözlerini şöyle tamamladı: "Bizim amacımız güzel bir futbol ortaya koymak. Türk futbolcuların hepsi iyi, biz ise takım oyunuyla kazanabiliriz. Türkiye'nin üzerinde baskı var; bizim de kaybedecek bir şeyimiz yok."

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...