Fenerbahçe Portekiz'den Meireles'i istedi

Fenerbahçe Portekiz'den Meireles'i istedi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, sakatlığı bulunan ve İsrail maçında takımının yanında yer almak isteyen Meireles'in milli takım kampından dönmesi yönünde bir talepte bulundu.

Fenerbahçe, milli takımdan sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan ismi Raul Meireles'in Türkiye'ye dönmesini talep etti.Portekiz Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinde yer alan bilgiye göre, sarı-lacivertliler FIFA kuralları çerçevesinde deneyimli oyuncusunun İstanbul'a dönmesi için federasyona ricada bulundu.30 yaşındaki oyuncunun ise, İsrail ile oynayacakları Dünya Kupası Eleme mücadelesinde takımın yanında kalmasını istemesine rağmen Türkiye'ye döneceği bildirildi.Fenerbahçe'nin talebinin, FIFA tarafından yasal olarak bir zorunluluk olarak gösterilmesi nedeniyle kabul edildiği ve Meireles'in takım arkadaşları ile vedalaşarak Perşembe günü İstanbul'da olacağı belirtildi.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...