Galatasaray'da Hamit Altıntop'un durumu ne, ameliyat olacak mı

/ Kaynak: İHA
Galatasaray'da Hamit Altıntop'un durumu ne, ameliyat olacak mı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Galatasaray Kulübü, sakatlığı devam eden tecrübeli futbolcu Hamit Altıntop'a cerrahi bir operasyon düşünülmediğini açıkladı.

Sarı-kırmzılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Hamit Altıntop'un tedavisi sağlık kurulumuz kontrolünde, konusunda uzman geniş bir ekip tarafından sürdürülmektedir. Bel fıtığı sorunu olan oyuncumuz bilindiği üzere daha önce Almanya'da bir cerrahi müdahale geçirmiştir. Tedavisi bu klinikle koordinasyon halinde ve sponsor hastanemiz Liv Hospital'ın katkılarıyla her aşaması düzenli ve planlı bir şekilde devam etmektedir. Oyuncunun durumu düzenli olarak günlük takip edilmekte ve değerlendirilmektedir. Uygulanmakta olan tedaviye cevabı olumlu olan Hamit Altıntop'un cerrahi açıdan değerlendirilmesi konusunda uzman beyin cerrahları tarafından yapılmıştır. Oyuncumuz hakkında bugün için yapılan değerlendirmeler ışığında cerrahi bir girişim düşünülmemektedir" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...