BUDO, bayram öncesi seferlerini artırdı

/ Kaynak: CHA
BUDO, bayram öncesi seferlerini artırdı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Bursa ile İstanbul arasındaki deniz ulaşımında İDO'ya rakip olarak kurulan BUDO, arife günü ve bayram boyunca yenilenen tarifesi ile hizmet verecek

Bursa ile İstanbul arasındaki deniz ulaşımında İDO'ya rakip olarak kurulan BUDO, arife günü ve bayram boyunca yenilenen tarifesi ile hizmet verecek. nbsp;Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi(BUDO), arife ve bayram boyunca ulaşımda bir sorun yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldı. Hüdavendigar, Nilüfer Hatun ve Yıldırım Beyazıd adlı gemileriyle hizmet veren BUDO, arife günü Mudanya'dan ilk sefere 07.00'da başlarken, son seferi de 21.15'te gerçekleştirecek. Aynı gün Kabataş'tan ilk sefer 08.30'da, son sefer ise 21.15'te yapılacak. Bayramın birinci günü 4, ikinci, üçüncü ve dördüncü günleri de karşılıklı olarak 5 sefer yapacak BUDO, 20 Ekim Pazar günü ise karşılıklı olarak 8 sefer gerçekleştirecek. nbsp;11 Ekim Cumartesi günü ile 20 Ekim Pazar tarihleri arasında karşılıklı olarak 120 sefer yapacak BUDO, yaklaşık 35 bin yolcuya hizmet vermeyi hedefliyor.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...