Terkedilen arabadan 19 kaçak göçmen çıktı

/ Kaynak: AA
Terkedilen arabadan 19 kaçak göçmen çıktı

YAŞAM Haberleri  / AA

Ayvacık ilçesinde, sürücüsünün üzerinde anahtarını da bırakıp, yol kenarında terk ettiği araçta Afganistan uyruklu 19 kaçak yakalandı.

Ayvacık'a yakın bir bölgede, Gemedere Çayı kıyısında yol kenarında bırakılan panelvan tipi araçtan şüphelenen vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine giden ekipler, henüz kimliği belirlenemeyen sürücünün, aracı anahtarını da üzerinde bırakıp terk ettiğini belirledi. Güvenlik güçleri aracın arka bölümünde yaptıkları incelemede, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçirileceğini tahmin ettikleri, aralarında kadınların da bulunduğu Afganistan uyruklu 19 kaçağı yakaladı. Araçta ayrıca 1 şişme bot ile 19 can yeleği ele geçirildi. Polisler tarafından Ayvacık'a getirilen araçtaki kaçaklar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Yabancıları Geri Gönderme Merkezine teslim edildi. Kaçan sürücünün ise arandığı öğrenildi.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...