Fatih Terim, 'Hiçbir bahanemiz yok'

Fatih Terim, 'Hiçbir bahanemiz yok'

SPOR Haberleri

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Estonya maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

İşte Terim'in konuşmasından bazı satır başları;


- "Maç 2008'deki maça oranla daha değişik bir atmosferde oynanacak. Bu sefer Estonya'da durumumuz daha değişik. Daha önce burada kaybettiğimiz puanın telafisi vardı, şu anda yok. Estonya Milli Takımı, o günden bugüne kadar oyun olarak ileri gitti. nbsp;
- "İbrenin kimden tarafa olduğunu bilmiyorum ama kazanmamız gerektiğini biliyoruz. Türk Milli Takımı bir yerlere gelmek istiyorsa bu tip maçları geçmek zorunda."
- "Bizim durumumuz Estonya ile aynı değil. Estonya normal zamanda da baskı altında değil. Yarınki maçta hiç bir bahanemiz yok. Çıkıp kazanacağız. Ümit ederim Hollanda maçını play-off öncesi bir final maçı haline getirebiliriz.
- "Hollanda'yı neredeyse yenebilecek bir Estonya var karşımızda. Dikkat etmemiz gereken bir rakip."
- "En çok çekindiğim oyuncu 14 numara. Çünkü geçen maçta 2 gol attı."
- "Derbiler sadece burada değil, tüm dünyada önemlidir. Ufak tefek şeyler olmalıdır da. Ama çocuklar kendi arasında halleder. Ben zaten 2 maçtır buradayım. Derbinin oyunculara zarar verdiğini veya bir başka atmosferoluşturduğu düşünmüyorum. Derbide yaşananlar Milli Takım'a yansımaz."
-" İyi bir insansanız, kalbiniz temizse ve işinizi iyi yapmak istiyorsanız Allah size hak ettiğinizi verir. Çalışırsak herkes yanımızda olacaktır. Allah da yanımızda olacaktır. Şu anda herkes çok ümitli. Ama kısa bir süre önce herkes bir sonraki Avrupa Şampiyonası'nı düşünüyordu.
-" Ligde takımında iyi oynamayıp, milli takımda iyi olanlar olabilir. Buna alışmalı, kabullenmeliyiz"
- "Mutlu muyum? Mutluluğum da var, mutsuzluğum da var. Şu an sadece Estonya maçını düşünüyorum."
- "İşin paniğe dönüşmesini istemiyorum. Normal oyunumuzu oynamalıyız. Oyun bizim baskımız altında geçecek. Sakin olmalıyız. Buradan 3 puanla ayrılmak çok önemli. İnşallah yarın Hollanda kazanır. Romanya maçı da önemli."
- "İçimden Hollanda maçına play-off finali olarak gideceğiz gibi geliyor. Oyuncularım bunu hak ettiler."
- "Kadroda bir değişiklik yapacaksam yarın maçtan sonra yapacağım. 9 sarı kartlı var, 6'sı burada kadroda."
- "Açıkçası ben takımlarda milli takım, milli takımda da başka bir şey konuşmuyorum. Galatasaray'la ilgili her yerde konuşmam. Sadece şunu söyleyeceğim, Duyduğunuz okuduğunuz her şeyden biraz şüphe duyun. Yakın zamanda kimsenin aklında soru işareti kalmayacak."
- "Estonya karşısına Volkan, Gökhan, Semih, Ömer, Caner, Gökhan Töre, Selçuk, Mehmet Topal, Arda, Burak, Umut onbiriyle çıkacağız"
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...