Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Slaven Bilic, eski takımını mağlup etti

/ Kaynak: İHA
Slaven Bilic, eski takımını mağlup etti

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş, hazırlık maçında deplasmanda karşılaştığı Hajduk Split'i 2-1 mağlup etti.

Poljud Stadı'nda oynanan mücadeleyi; siyah-beyazlıların başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Yeni Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner ve Futbol Genel Direktörü Önder Özen tribünden takip etti.

Siyah-beyazlılar karşılaşmaya; Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Pedro Franco, Serdar Kurtuluş, Ramon Motta, Necip Uysal, Sezer Öztürk, Bruno Dentinho, Manuel Fernandes, Filip Holosko ve Michael Eneramo on biriyle başladı.

Düşük tempoda başlayan maçın ilk dakikaları orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Siyan-beyazlı ekip ilk golünü 13. dakikada Necip Uysal ile buldu. Manuel Fernandes'in kullandığı serbest vuruşta ön direkte kafa vuruşu yapan Necip, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1

Golün ardından topa daha çok sahip olan siyah-beyazlılar, Dentinho ile farkı ikiye çıkardı. 27. dakikada Fernandes'in pasında topla buluşan Dentinho, iki rakibini çalımladıktan sonra ceza sahasının hemen içinden çektiği şutta topu filelerle buluşturdu. 0-2

Hajdut Slipt ise 44. dakikada Jean Evrard Kouassi'nin golüyle skoru skor 2-1 getirdi.

İkinci yarıya iki ekip de tempolu başladı ve karşılıklı ataklar gerçekleştirdi. Dengede giden oyunun 60. dakikasında Necip Uysal, Ramon Motta ve Filip Holosko yerlerini; Mehmet Akgün, Uğur Boral ve Gökhan Süzen'e bıraktı. Dentinho ise 67. dakikada yerini Julien Escude'ye bıraktı.

Kontrollü bir oyun sergileyen siyah-beyazlılar, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...