Patronuna kızdı, polise ateş etti

/ Kaynak: AA
Patronuna kızdı, polise ateş etti

YAŞAM Haberleri  / AA

Eskişehir'de, patronuna sinirlenen ve av tüfeğiyle rastgele ateş eden kişi, İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin'in kendisini ikna etmesiyle eylemine son verdi.

Alınan bilgiye göre, Emek Mahallesi Mutlugün Sokak'ta bir çiftlikte çalışan Erol Ç. (32), "alacak-verecek" meselesi nedeniyle patronuyla tartıştı. Sinirlenen Erol Ç, av tüfeğiyle rastgele ateş etmeye başlayınca bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. nbsp;
Emniyet güçlerinin geldiğini gören Erol Ç'nin polislere doğru birkaç el ateş etmesi üzerine özel hareket polislerinden yardım istendi. Bunun üzerine olay yerine gelen özel hareket polisleri, evin etrafında geniş güvenlik önlemi aldı.

Erol Ç, bölgeye gelen Emniyet Müdürü Mustafa Şahin'in kendisini ikna etmesi üzerine, yaklaşık 2 saatlik eylemine son verdi. Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Emniyet Müdürü Şahin, Erol Ç'nin patronuyla alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığını bildirdi.

Erol Ç'nin kısmi bir cinnet getirmiş olabileceğini ifade eden Şahin, "Av tüfeğiyle sağa, sola hatta polise ateş etmesine rağmen biz müzakere yolunu tercih ettik. Her zaman da tercih ettiğimiz yöntem budur. Çok şükür kaza, bela çıkmadan, arkadaşlarımız Erol Ç'yi selametle teslim aldı. Bundan sonraki süreçte adli işlemler devam edecek" dedi. Gözaltına alınan Erol Ç, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...