Windows'un Youtube sorunu çözülemiyor

Windows'un Youtube sorunu çözülemiyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Microsoft tarafından geliştirilmiş olan Windows Phone mobil işletim sistemine özel YouTube uygulaması bir kez daha güncellendi

Mayıs ayında Microsoft'tan Windows Phone 8 özel YouTube uygulaması gelmişti çünkü Google'ın Windows Phone kullanıcılarına YouTube desteği vermek gibi bir planı yoktu. Ardından Google'dan gelen dururma kararnamesiyle YouTube uygulamasının Windows Phone Store ortamından kaldırılması istendi. Her ne değiştiyse uygulama bir süre sonra bazı güncellemelerle tekrar markete geri döndü ama yeni sürümün Google reklam sistemiyle uyumlu olmadığı görüldü.Bir kez daha uygulama için durdurma kararı geldi. Google ve Microsoft'un uyumlu YouTube uygulaması için işbirliği yaptığı söylenmişti. Son sürüme bakılırsa Microsoft illallah dedi ve Google'ı memnun edecek sürüm geliştirmek yerine tekrar basit sürüme geri döndü. Son sürümde YouTube uygulaması videoları doğrudan oynatmak yerine linkiyle internet tarayıcı penceresinde açıyor. Sadece sitenin basit hali gibi işliyor ve işlevsellik sunmuyor. Kullanıcıların başka alternatiflere yönelmesi gerekebilir.(pcnet.com.tr)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...