Macaristan, Hollanda maçı için iddialı

/ Kaynak: CHA
Macaristan, Hollanda maçı için iddialı

SPOR Haberleri  / CHA

Macaristan Milli Takımı Teknik Direktörü Sandor Egervari, Hollanda maçı için iddialı konuşarak, 'Şansımız devam ediyor' dedi.

Macaristan Milli Takımı Teknik Direktörü Sandor Egervari, "Kazanmaktan veya berabere kalmaktan başka bir seçenek düşünmüyoruz. Her ne kadar Romanya ve Hollanda maçlarını deplasmanda oynayacak olsak da şansımız hala sürüyor." dedi. Macaristan Milli Takımı Teknik Direktörü Sandor Egervari ve futbolcularadan Zslost Korcsmar, kritik Hollanda maçı öncesi maçın oynanacağı Amsterdam Arena stadyumunda basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısını çok sayıda Macar gazeteci takip etti. Egervari'nin basın toplantısında Hollandalı gazeteci olmaması dikkat çekti. 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubunda Hollanda ile Amsterdam'ın kritik bir maça çıkacaklarını söyleyen Sandor Egervari, Hollanda'nın bu maçta favori gösterilmesine rağmen kendilerinin galibiyet ve beraberlikten başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Grupta Romanya ve Türkiye'nin şansını değerlendiren Egervari, Türkiye'nin şansının kendilerine göre daha az olduğunu ifade etti. İkincilik yarışının Romanya ile Macaristan arasında geçeceğini belirtti. Egervari, ''Biz Hollanda'yı yenmek için Amsterdam Arena'ya geldik. Takım bu maça çok iyi konsantre odlu. Morallerimiz de oldukça yüksek. Kazanmaktan veya berabere kalmaktan başka bir seçenek düşünmüyoruz. Her ne kadar Romanya ve Hollanda maçlarını deplasmanda oynayacak olsak da şansımız hala sürüyor.'' diye konuştu. Egervari, yarın umutlu bir şekilde Macaristan'a döneceklerini ve ikincilik avantajlarını koruyacaklarını da sözlerine ekledi. nbsp;Macaristan futbolculardan Zslot Korcsmar ise, Hollanda'nın bu maçta favori olduğunu kesinlikle bu maçı bırakmayacaklarını, kazanmak için iyi mücadele edeceklerini söyledi. Korcsmar şöyle konuştu: "Zorlu bir maç olacak. Grupta 14 puan ile ikinciyiz. Hollanda ile çok önemli bir maça çıkacağız. Diğer son maçımız da deplasmanda Romanya ile olacak. Fakat bunlar pek önemli değil. Biz bu iki maçada çok iyi hazırlandık." Macaristan Milli Takımı Teknik Direktörü Sandor Egervari, basın toplantısının ardından maçın oynanacağı Amsterdam Arena Stadyumu'nda futbolcularına 15 dakikası basına açık 35 dakikalık bir antrenman yaptırdı.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...