'Dur' ihtarına uymayan firari vuruldu

'Dur' ihtarına uymayan firari vuruldu

YAŞAM Haberleri

Çorlu'da polisin dur ihtarına uymayan cezaevi firari, polis tarafından vuruldu. Hastaneye kaldırılan Zafer Ç. hayatını kaybetti.

Çorlu ilçesinde, polisin "dur" ihtarına uymayıp kaçan ve bir emniyet görevlisi tarafından silahla vurularak yaralandığı iddia edilen cezaevi firarisi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, bir süre önce Muratlı Cezaevi'nden firar eden Zafer Ç.'nin kullandığı 59 TA 675 plakalı otomobili takibe aldı. Ekipler, "dur" ihtarına uymayan sürücüyü yakalamak için otomobilin lastiklerine tabancayla ateş etti. Araçtan inen ve kaçmaya çalışırken bir polisin açtığı ateş sonucu yaralandığı öne sürülen Zafer Ç., 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Çorlu Devlet Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, otomobilde bulunan diğer 3 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliye ateş ederek ölümüne neden olan görevlinin belirlenmesi amacıyla çalışma başlatıldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...