Kocasını öldürüp kayıp ilanı veren kadın yakalandı

Kocasını öldürüp kayıp ilanı veren kadın yakalandı

YAŞAM Haberleri

Zonguldak'ta kocasını öldüren kadın polise kayıp ilanı verdi. Polisin detaylı araştırmasında gerçek ortaya çıkınca kadın tutuklandı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşayan mali müşavir Mevlüt Bilen (46) geçen yıl eylül ayında kayboldu. Bilen'in eşi Ayşe Bilen (38) ve ailesi 17 Eylül'de polise kayıp ihbarında bulundu. Olayla ilgili soruşturmayı genişleten ekipler, Bilen'in eşi Ayşe Bilen ile Numan Bekar'ın yasak aşk yaşadığını tespit etti. Gözaltına alınan genç kadın ifadesinde suçunu itiraf ederek, cinayeti sevgilisi Numan Bekar ile birlikte işlediklerini söyledi. 3 çocuk annesi Ayşe Bilen, eşini boğarak öldürdüklerini ve cesedi parçalara ayırarak gömdüklerini söyledi. Genç kadın adliyeye sevk edilirken, başka suçtan cezaevinde bulunan Numan Bekar da mahkemeye çıkarıldı.Zanlı sevgililer tutuklanırken, Bilen çiftinin 18,16 ve 13 yaşındaki üç kızları Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü ekipleri tarafından koruma altına alındı. 72 yaşındaki baba Nazım Bilen yerel bir gazeteye verdiği röportajda, bir oğlunun intihar ettiğini, diğer oğlunun kalpten öldüğünü, Mevlüt Bilen'in de hayatından endişe ettiğini söylemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...