Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

iPhone 5S, 2300 liraya BİM Market'te

iPhone 5S, 2300 liraya BİM Market'te

Ekonomi Haberleri

iPhone 5s, BİM'in bazı mağazalarında 2 bin 300 TL fiyatla satışa sunuldu.

Kısa bir süre önce ülkemizde iki farklı mağaza aracılığıyla paralel ithalat yoluyla ortalama 3000 TL'lik etiketiyle satışa sunulan iPhone 5s, BİM'in bazı mağazalarında 2 bin 300 TL fiyatla satışa sunuldu. Apple da yaptığı açıklamada iPhone 5S ve 5C'nin, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 17 ülkede 1 Kasım'dan itibaren satışa sunulacağını açıkladı.
iPhone 5S ve 5C, 1 Kasım'da Türkiye'de
ABD başta olmak üzere 20 Eylül'de 8 ülkede satışa çıkan yeni nbsp;iPhone'ların nbsp;sevkıyat tarihlerini açıklayan Apple, 25 Ekim'de 35 ülkede ve 1 Kasım'da ise aralarında Türkiye'nin de yer aldığı 17 ülkede daha iPhone 5S ve 5C satışına başlanacağını duyurdu. Apple, nbsp;iPad 5 ve iPad Mini 2'yi ise 22 Ekim'de tanıtacak. Apple'ın geride bıraktığımız haftalarda duyurusunu gerçekleştirdiği iPhone 5S ve iPhone 5C modellerinin ülkemizde satışa sunulacağı tarih şirket tarafından resmi olarak açıklandı. 25 Ekim'de Asya ve Avrupa'da birçok ülkede raflardaki yerini alacak modellerin ülkemize giriş ise 1 Kasımda gerçekleşecek. 64-bit desteği sunan ilk telefon olma özelliğini gösteren iPhone 5S sahip olduğu parmak izi sensörü ve donanım özellikleri ile mobil dünyasının en güçlü telefonlarından bir olarak karşımıza çıkıyor. iPhone 5C ise plastik ve renkli arka kapak tasarımları ile dikkat çekerken, telefon teknik özellikleri itibariyle iPhone 5 ile benzer detaylara sahip. Apple'ın resmi açıklamasının ardından Turkcell ve Avea resmi Twitter hesapları üzerinden iPhone 5S ve iPhone 5C modellerini 1 Kasım itibariyle satışa sunacağını bildirdi. Fiyat ise henüz açıklanmadı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...