Hava sıcaklığı artıyor, yağış yok

/ Kaynak: İHA
Hava sıcaklığı artıyor, yağış yok

YAŞAM Haberleri  / İHA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre; hava sıcaklığının ülkemiz genelinde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülke genelinde yağış beklenmiyor, bütün bölgelerimizin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, İç Ege, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre; hava sıcaklığının ülkemiz genelinde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.
Ankara: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 25
İstanbul: Az bulutlu ve açık 25
İzmir: Az bulutlu ve açık 26
Adana: Az bulutlu ve açık 29
Antalya: Az bulutlu ve açık 27
Samsun: Az bulutlu ve açık 21
Trabzon: Az bulutlu 20
Erzurum: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 18
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 29

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...