Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İki Türk şirketi dev proje için ortaklık kurdu

İki Türk şirketi dev proje için ortaklık kurdu

Ekonomi Haberleri

NEF ve İş GYO yöneticileri, İstanbul Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirmek üzere 320 milyon TL değerinde arsa satın aldıklarını açıkladı.

Türk inşaat şirketleri, Dubai'deki Cityscape Global 2013'te sadece projelerini tanıtıp yatırımcı çekmekle kalmadı, yeni projeler konusunda anlaşmalar da yaptı. Bu görüşmelerden birisi, ortak hareketi başlattı bile. Dün gazetecilerle bir araya gelen NEF ve İş GYO yöneticileri, İstanbul Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirmek üzere 320 milyon TL değerinde arsa satın aldıklarını açıkladı. Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları İle Anadolu Cam'a ait olan bu arazi için imzalar da atıldı. Arsada İş GYO'nun yüzde 75, NEF'in de yüzde 25 ortaklığı bulunuyor. İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, "Başta İstanbul olmak üzere her ölçekteki kentsel dönüşüm projesinde beraber yer almak için birçok ortak proje üreteceğiz" derken, NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, "Hedefimiz bu yıldan başlayarak ilk 5 sene içerisinde farklılık getirecek ölçüde bir alanın dönüşümünü gerçekleştirmek. Bunun ilk adımını da Zeytinburnu'ndaki projemiz ile atmak istiyoruz" açıklamasını yaptı. Uğur Küçük DUBAİ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...