15 ülkeye Türk reçetesi, Vodafone Türkiye'de bayrak değişimi

15 ülkeye Türk reçetesi, Vodafone Türkiye'de bayrak değişimi

Ekonomi Haberleri

Vodafone'un O. Doğu ve Asya Pasifik Bölge Başkanlığı'na atanan Serpil Timuray, Türkiye'deki başarılı uygulamaları görev yaptığı ülkelere de götürecek.

Yeni yıldan itibaren İngiltere merkezli Vodafone'un Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik (AMAP) Bölge Başkanı olmaya hazırlanan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, görev yapacağı ülkelere 'Türk reçetesi'yle gidecek. Türkiye'de başarıya ulaşan uygulamaları görev yapacağı ülkelerde hayata geçirecek olan Timuray, "15 ülkeden sorumluyum. İşimi uçakta yürütmek zorunda kalacağım" dedi. Vodafone Türkiye'nin değerlendirme toplantısında konuşan Timuray, AMAP Bölge CEO'su olarak, Türkiye, Hindistan, Mısır, G. Afrika, Kongo, Tanzanya, Mozambik, Lesotho, Gana, Katar, Avustralya, Yeni Zellanda ve Fiji'den sorumlu olacağını kaydetti. 2009'dan 2013'e kadar gelirlerin 2.7 milyar'dan 5.5 milyar liraya çıktığını, abone sayısının da, 6.8'den 12.4 milyona ulaştığını hatırlatan Timuray, Vodafone Türkiye olarak özellikle mobil ve gençlere yönelik uygulamalar sayesinde diğer ülkelerin dikkatlerini çektiklerini söyledi. Timuray, 'Türk reçetesi' ismini verdikleri uygulamaları diğer ülkeler de hayata geçireceklerini söyledi. Ahmet Enes Demiray

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...